| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
logitecs
Pridružio: 13 Avg 2008 Poruke: 3
|
Poslao: Pet Avg 15, 2008 11:51 am Naslov: Kako rijesiti ovo |
|
|
Skinou sam odavde knjigu "C++ za apsolutne pocetnike", posto hocu da ucim taj prog. jezik. Sve je islo ok dok nisam dosao do poglavlja "Grafika". Tu je zapelo jer na samom pocetku knjige, gdje je pojasnjena instalacija prog. okruzenja Dev-C++ receno kako treba ubaciti sadrzaj jedne mape u mapu instaliranog programa kako bi program mogao raditi sa grafikom. Ta se mapa navodno nalazi na CD-i prilozenom uz ovu knjigu, a posto je knjiga naravno u pdf formatu i bez bilo kakvog CD-a nedostaje ta mapa bez koje program nece da radi sa grafikom. dali neko zna kako rijesiti taj problem, ima li neko mozda tu mapu ili postoji li mozda neki drugi nacin kako rijesiti problem?
Pozdrav |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
baraczof Site Admin
Pridružio: 14 Sep 2007 Poruke: 36
|
Poslao: Pet Avg 15, 2008 6:13 pm Naslov: |
|
|
ne znam kako stojis sa engleskim ... evo ti jedan link namenjen za one sto zele da programiraju sa C++ i rade sa GUI (Graphical User Interface)
http://www3.telus.net/public/robark/
ukoliko ti treba neka pomoc slobodno pitaj ... tu sam da pomognem ako mogu, odnosno ako znam kako naravno  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
logitecs
|
Poslao: Pet Avg 15, 2008 7:03 pm Naslov: |
|
|
Hvala puno za odgovor, sa engleskim se prilicito snalazim pa cu vidjeti hocu li naci rjesenje za moj problem.U svakom slucaju jos jednom hvala za pomoc
Pozdrav |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
baraczof Site Admin
|
Poslao: Sub Avg 16, 2008 1:02 am Naslov: |
|
|
Uvek ... ako ne bude islo naci cemo neko drugo resenje ... pozz  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
logitecs
|
Poslao: Ned Avg 17, 2008 12:38 pm Naslov: |
|
|
Uspjesno rjeseno, ukoliko neko bude imao slican problem naci ce rjesenje ovde [/http://www.uniqueness-template.com/devcpp/#step2]
pozdrav  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
baraczof Site Admin
|
Poslao: Ned Avg 17, 2008 2:59 pm Naslov: |
|
|
... odlicno ...  |